Hej derude,

Herhjemme har vi de sidste par dage hygget os med at lave invitationer til Ella´s 4 års fødselsdag. Hun var megasej, og var med fra start til slut. Vi spredte de forskellige trin ud over et par dage, og så samlede vi invitationerne igår.

Lige siden Nellie var lille har jeg prøvet at opmuntre pigerne til at vi selv laver deres fødselsdagskort. Jeg vil rigtig gerne dele min glæde for klippe-klistre hygge med dem (de har både prøvet at stempler, punche, udstanse og varmeembosse med hjælp). Og de hygger sig!

Jeg elsker de hér børnekrea projekter!

Invitationerne måler 10,5 x 14,8 cm – passer perfekt til en almindelig størrelse kuvert.

Hvordan vi gjorde

  1. Ella valgte en farve akryl maling (lyserød selvfølgelig!) Og så hjalp jeg hende med at smøre maling på hendes ene hånd, så hun kunne lave et håndaftryk på forsiden af kortene. De fik lov at tørre et døgns tid.
  2. Vi lavede 4-tallet med en dies (col1347) standset ud i kobberkarton. Farven var Ella´s påfund og jeg synes egentlig den var god til det tøsede lyserøde look. Du kan også få allerede udstansede tal i mange farver i udvalgte hobbyforretninger.
  3. Fordi kortlavning er så stor del af mit liv, har jeg jo diverse smarte redskaber allerede. Vi brugte stempler, sværte og et stempelværktøj til at stemple Ella´s navn på alle invitationerne. Det klarede hun selv. Du kan jo også skrive det i hånden eller printe en label ud fra computeren.
  4. Tilsidst klarede jeg detaljerne med at stemple invitation, udstanse mønsterpapiret og stemple selve indbydelsen indeni kortene.

Tekst til selve indbydelsen: Da jeg så dette stempel fra Felicita Design (67288) røg det straks i kurven! Jeg har tidligere talt med en del om hvor smart det var vis der fandt sådan ét stempel, og det kan jeg med glæde sige at det gør der!

“Invitation” stempel: Jeg havde ikke noget stempel herhjemme, hvor der blot stod invitation på. Så jeg brugte et lille trick. Det kan du se i min video på youtube: “Stempel fif – hvordan du kan bruge tape til at få mere ud af dine stempler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.