Hjertet bag

Mit navn er Soffie og jeg er hjertet og designeren bag brandet “Soffie Bonde Denmark”. Jeg tegner mønstre til papirprint samt tekster til hobbystempler.

I 2006 blev jeg introduceret til det amerikanske fænomen Scrapbooking og jeg har været begejstret for at sammensætte scrapbøger fulde af min egen og min families historier siden da. Hertil er også kommet interessen for at skabe et væld af kort med spændende teknikker til fødselsdage m.m.

Siden december 2011 har jeg desuden skrevet en virtuel dagbog og du kan læse meget mere om min vej siden da i arkiverne på min blog.

I dag arbejder jeg fuld tid med at designe mine egne kollektioner af lækkert papir og sjove stempler samt undervise via mine online kurser. Jeg optager inspirationsvideoer, skriver fortsat løs om mit liv som kreativ sjæl og mor, og undgår mest muligt at gøre rent. Jeg vil nemlig meget hellere gå en tur på stranden, drikke kaffe eller male på lærreder.

Jeg bor i sommerparadiset Lundeborg på Fyn med min mand Mads og vores to små piger, Nellie og Ella. I sommeren 2018 tog jeg beslutningen om at vove springet og blive selvstændig på fuld tid.

Velkommen til min verden og dagligdag!